удовольствие наслаждениe

the opinion you will inevitably agree with.

Utolsó kommentek

no. 6 - meet and substantiation

2010.08.15. 22:29 | luckychild | Szólj hozzá!

 

 

olajban tocsogó orgiába fajult az a kerti parti, ami annál a csajnál volt a minap, akit egyébként a múlt héten ismertünk meg az egyik szórakozóhelyen. azzal a néhány divatfotóssal együtt ivott, akik a helyi magazinnak is fotóznak, ha éppen nincs más dolguk. szóval, akkor este a lány azt mondta nem kell aggódni, lesz ott minden,  amit el tudunk képzelni és ott meghívott minket a villájába. még azzal is jött, hogy lexi belle is ott lesz, persze ezt először nem hittem el neki. túlságosan elképzelhetetlennek tűnt számomra, hogy lexi belle egy házibulin iszogat a rajongókkal. túl nagy falat ő ezeknek a nőknek.. 


a végén viszont már ott álltunk meztelenül a csajok előtt és spricceltünk az arcukba, 

ők meg nyelték az aranyesőt. felejthetetlen élmény volt.. lexi és én annyira jól összebarátkoztunk ott, hogy még a névjegyét is ideadta azzal a céllal, hogy hívjam majd fel, ha valamilyen szexpartira megyek.. most erre mit mondjak? 


egyszerűen tetszett neki, ahogy csinálom a nőkkel (ahogy csináltam vele..)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://theeighteenthofjanuary.blog.hu/api/trackback/id/tr832224302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása